به گزارش خبرنگار مهر، علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ضمن تجلیل از زحمات و حمایت رئیس مجلس شورای اسلامی از ورزش فوتبال، گفت: این قسم از حمایتها تاثیر بسیار زیادی در موفقیتها فوتبال کشور داشته است که مهمترین آن را میتوان صعود تیم ملی به جام جهانی عنوان کرد.
وی با تاکید بر نتایج درخشان فوتبال کشور تصریح کرد: در آسیا کشورهایی نظیر ژاپن با توجه به امکانات بیشتر و بودجه چندین برابری موفقیتهایشان همتراز با موفقیتهای فدراسیون ایران است.
رئیس فدراسیون فوتبال با تاکید بر نقش فوتبال در افزایش نشاط اجتماعی افزود: ما معتقدیم اگر بتوانیم در فوتبال سرمایهگذاری مناسبی انجام دهیم، با کسب نتایج مناسب در عرصههای مختلف ورزشی میتوانیم باعث پویایی در اقشار مختلف اجتماعی شویم. ما از همین حالا باید به فکر چند سال آینده باشیم و با کار و سرمایهگذاری بیشتر ورزش فوتبال را به موفقیتهای بیشتر رهنمون سازیم.
وی با تاکید بر مهجور بودن فدراسیون فوتبال از نظر بودجهای خاطرنشان کرد: فدراسیون فوتبال از نظر بودجهای دارای ردیف بودجهای مستقل نیست و در این میان درآمدهایی نظیر پخش مسابقات ورزشی از تلویزیون نیز آنچنان که باید در اختیار فدراسیون و باشگاههای ورزشی قرار نمیگیرد.
کفاشیان در ادامه یادآور شد: در همه جای دنیا معمولا ۷۰ درصد درآمد باشگاهها از پخش تلویزیونی تامین میشود اما در ایران ۱۰ درصد هم برای این مقوله پرداخت نمیشود.
وی تاکید کرد: هماکنون تیمهای امید و پایه فوتبال، فوتسال، فوتبال ساحلی و فوتبال بانوان در حال نزدیک شدن به سطح مطلوب هستند و در آینده اخبار درخشانی در مورد تیمهای ورزشی کشور به گوش مردم خواهد رسید.
رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به دیدگاه مطلوب مسئولان فدراسیون جهانی فوتبال به مجلس کشور، گفت: در گفتگویی که با سپ بلاتر داشتم، خاطره خوب حضور وی در مجلس و تعامل وی با نمایندگان مجلس همچنان در ذهن وی باقی مانده و این مقام جهانی خواستار شده است در آبانماه دیدار دیگری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشته باشد که این مساله نیازمند مساعدت در تصمیمگیری ریاست و نمایندگان مجلس شورای اسلامی است.
تاج: حق پخش تلویزیونی مسابقات فوتبال نادیده گرفته میشود
مهدی تاج همچنین در این دیدار با اشاره به مشکلات باشگاههای فوتبال در امر درآمدزایی و کسب درآمدهای مستقل از حمایتهای دولتی افزود: بحث باشگاهداری در همهجای دنیا قوانین شناخته شدهای دارد که اولین آن حق پخش تلویزیونی است که در کشور ما نادیده گرفته شده است و پولی که به باشگاهها تزریق میشود، از طریق روال غیرصحیح انجام میگیرد.
وی با بیان اینکه بنابر تاکید AFC تا پایان سال ۲۰۱۵ باید تنها ۴۹ درصد درآمد باشگاهها از طریق دولت تامین شود، افزود: ما راه دشواری برای پیاده کردن این خواسته فدراسیون AFC در پیش داریم و مرتفع شدن این موضوع حمایتهای جدی مسئولان به ویژه نمایندگان مجلس را در تصویب قوانین مرتبط با این موضوع میطلبد.
رئیس سازمان لیگ فوتبال کمتوجهی به درآمدهای حاصل از بلیط فروشی را از دیگر مشکلات پیشروی باشگاههای کشور خواند و تصریح کرد: در زمینه بلیطفروشی تقریباً اکثر کشورهای دنیا از ما جلوتر هستند و در این میان کشورهایی نظیر تاجیکستان نیز دارای توسعهیافتگی بیشتری در زمینه فروش بلیط است، اما ما به دلیل محدودیتهایی که وجود دارد، قادر به افزایش قیمت بلیط برای تامین نیازهای باشگاههای کشور نیستیم.
نبی: حق رایت راهکار مغفول مانده برای تامین درآمد باشگاههای ورزشی
در ادامه مهدی محمدنبی دبیرکل فدراسیون فوتبال در تشریح مشکلات پیشروی فدراسیون فوتبال در زمینه مستقل اداره شده باشگاههای ورزشی، افزود: ماده ۷۲ اساسنامه فدراسیون فوتبال راهکارهای مناسبی را برای مرتفع شدن این موضوع ارائه داده که اگر این ماده به درستی مورد توجه قرار گیرد بخش اعظمی از مشکلات این حوزه رفع خواهد شد.
وی حق رایت را یکی از راهکارهای مغفول مانده برای تامین درآمد باشگاههای ورزشی خواند و اظهار داشت: حق رایت از جمله مواردی است که در همه کشورهای دنیا برای افزایش درآمد باشگاههای ورزشی مدنظر قرار میگیرد اما در ایران متاسفانه این قانون لحاظ نمیشود.
دبیرکل فدراسیون فوتبال جام جهانی ۲۰۱۴ را فرصتی مناسب برای گردشگری خواند و گفت: جای امیدواری دارد مسئولان فرهنگی و گردشگری کشور از این فرصت مغتنم که تنها برای کشورهای معدودی در عرصه جهانی به وجود آمده نهایت استفاده را ببرند.
نظر شما